Etusivu > Podcast-jaksot > Sula Pinta podcast #001: Kädestä pitäen

Sula Pinta podcast #001: Kädestä pitäen

Yoe Uusi suomalainen podcast on ilmestynyt! Sula pinta on podcast median uusista ulottuvuuksista.

Marylka Yoe Uusisaari Tokiosta ja Tuija Aalto Helsingistä yrittävät yhdessä ja jatkossa toivottavasti kuuntelijoidensa kanssa keskustellen ymmärtää, mitä virtuaalisissa maailmoissa on meneillään, ketkä siellä toimivat ja millaisista lähtökohdista.


Linkit

Mainokset
Kategoriat:Podcast-jaksot
 1. kesäkuu 23, 2007 9:47 pm

  Hienoa! Ilmoittaudun yleisöksi 🙂

 2. kesäkuu 24, 2007 6:38 am

  Erkka on virallisesti merkitty aikakirjoihin Sula Pinta – podcastin Kuuntelijaksi numero Yksi. Jee! Tervetuloa!

 3. musicproevents
  kesäkuu 24, 2007 10:16 am

  Minäkin tilasin, Juhannusviihteeksi.
  Kimmo

 4. Kim Viljanen
  kesäkuu 24, 2007 10:57 am

  Hyvä lähetys, sisältö kohdallaan tosin painopiste hieman liikaa Second Lifessä. Eikö koko netti muodosta sähköisen virtuaalisen maailman, erilaisten pintojen kokoelman, joten ehkä turha rajoittua ainakaan liikaa SL:een…?

  Ohjelmaan olisi kiva saada muutama muukin kirjeenvaihtaja, IRL/virtuaalimaailman välistä suhdetta ois kiva pohtia enemmänkin…

  tekn.huom.: Äänentasapainoa voisi yrittää korjata (Tuijan ääni kuului hieman heikommin kuin Yoen). Äänenlaatu on itsessään tosi hyvä!

  Jään odottamaan tulevia jaksoja. 🙂

  t. Kim

 5. Yoe
  kesäkuu 24, 2007 11:35 am

  Kim, konsepti meillä on monella tapaa vielä rakenteilla – SL ja ”3D internet” on lähtöpisteitä, ideoita josta aloitetaan. Tosiaankin on tarkoitus käsitellä virtuaalista olemista muiltakin osin – ja jos joku nimenomainen muoto sitä tai järjestelmä kiinnostaa, kannattaa ehdottaa sitä podcastin tutkimuskohteeksi niin voimme käydä asian kimppuun:)

  Tervetuloa vaan miunkin puolestani kaikille!

 6. kesäkuu 25, 2007 7:31 am

  Huippua! Ihan ykköspodcasti, tulen pyörimään lähellä. Hyvä nimi olisi ollut myös ”Paljas pinta”, olis tullut hittejä hakukoneen kautta ihan eri malliin 🙂

 7. kesäkuu 25, 2007 7:49 am

  Teknistä palautetta:
  – postauksen kohdalla lukee 5 kommenttia, vaikka tämä kommentti on jo 7., eli laskuri jotenkin jäljessä.
  – Google readeriin ei toiminut rss-syöte, löysi syötteen, mutta ei tuonut postauksia ja otsikkona ”feed/https://sulapinta.wordpress.com/feed/”

 8. kesäkuu 25, 2007 8:36 am

  Tero meillä on tällä hetkellä esimoderointi päällä, näköjään WP osaa laskea kommenttien kokonaismäärän, olivatpa ne hyväksyttynä julkaisuun tai eivät. Seuraamme tilannetta ja jos meillä herää luottamus Akismetin spämmisuodatuksen tehoon, kenties voidaan poistaa tuo esimoderointi kokonaan.

 9. kesäkuu 30, 2007 10:07 am

  Varsin leppoisa meininki teillä ohjelmassa. Tätä tulee taatusti kuunneltua tulevaisuudessakin jos sitä vaikka SL-kärpänen itseäkin purisi. Olin kyllä erityisen tyytyväinen siihen että muistitte jälleen nostaa taputtamisen esille sillä se on ainakin minun mielestäni se SL:n ”killer app” :p

  Mutta jos teknisiä risuja saa heittää niin suosittelisin lämpimästi tiedostojen jakelupalvelun vaihtoa. Archive.org on kieltämättä mukava siitä että se on ilmainen, mutta se on niin tolkuttoman hidas että se ärsyttävää. Tämä lähinnä siksi että minulla on tapana ottaa uudet podcastit ennen liikkeelle lähtöäni eikä sitten olekaan aikaa odotella. Siksi minulla nytkin kesti aikaa ennenkuin sain kuunneltua ja kommentoitua.

 10. kesäkuu 30, 2007 9:44 pm

  Kimille äänentasoista – näyttää systemaattisesti tuo Skype antavan Yoen linjan kovemmilla tasoilla, eikä koko kakun normalisointi- ja vahvistus-operaatiot Audacityssä näytä tuohon purevan. Hmph.
  Henrikille, kiitos, lepppoisaa sitä on tehdäkin, kiva jos fiilis kuuluu läpi.
  Täytyy vielä investoida parempaan headsettiin ja huolehtia että se on riittävän kaukana nokasta – itseäni jäi häirimään nyt kakkosjaksossa ajoittain puuskuva hengitykseni. Mutta itseruoskinta sikseen, sisältöhän siinä pääasia on.
  Henrik, sanos, kun tunnet vaihtoehtoja, että mitä sitä sitten käyttäisi jakelijana? Omasta webbihotellista loppuisi kaista alta aikayksikön, ja toiveena olisi että nämät tuotoksemme säilyisivät kansalaisten ilona hamaan tulevaisuuteen. Voidaan sitten 2030 naureskella, mitä sitä tuli luultua ja spekuloitua silloin interwepin villeillä alkuvuosikymmenillä 🙂 🙂

 11. heinäkuu 10, 2007 10:27 am

  Sain vasta tilattua podcastinne, joskin muutoin olen ollut hengessä mukana. Hemmetin hyvää settiä!! Pistinkin jo #sulapinta -kanavalle tämäyksen, että liiskokaahan pinta myös iTunesiin. Tuli mieleeni vielä, että onhan podcastinne myös muissa directoryissä? Etenkin tulevassa podcasthakemisto.netissä… 🙂 Hyvää kannattaa odottaa.

 12. heinäkuu 10, 2007 10:44 am

  Kiitos Hessu muistutuksesta. iTunesin hakemistossa oli pari viikkoa bitti poikittain, kuulin, että iPhone-tuen lisäys rikkoi siellä jotain, mutta nyt se toimii taas, kävin heti heittämässä osoitteen sinne joten eiköhän se muutaman päivän päästä sieltä hakemistosta löydy, ja lisään sitten iTunes – tilausnapin myös tuohon sivun laitaan.

  Miten lie sen kotimaisen podcasthakemiston laita? Nyt siellä on vaan jokin Syneuksen ilmoitus että asiakkaamme on avaamassa sivustoa piakkoin. Onko?

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: