Etusivu > Kohteet, Tapahtumat > Kirjallisuustoimintaa SL:ssa

Kirjallisuustoimintaa SL:ssa

sliterary.jpgYoe osui seikkaillessaan pitkin gridiä ensin Lontoon Globe-teatterin rekonstruktioon (SLURL) ja saman tien sen liepeillä majaa pitävän SLiterary-kerhon kokoukseen. Kyseessä on SL:n ehkä suurin kirja/kirjailijakerho, jonka päätarkoituksena on tukea, opastaa ja neuvoa ihmisiä kirjoittamisessa ja tietysti julkaisee lehteä, josta avatarien kirjoituksia voi laajemmin lukea. Kolmesti viikossa SLiterary järjestää keskustelutilaisuuksia, kirjakeskusteluita, Poetry Slam-iltoja ja runojen luentaa (ryhmän tapahtumakalenteri (SL-aikaa) tässä).

Ehkä suurimpana ja mediaseksikkäimpänä ryhmän tavoitteena tällä hetkellä on rakentaa Hamlet-teatteriesitys Globe-teatteriin. Tarkoituksena on, että roolihahmoja esittävät avatarit (ääniominaisuutta käyttäen) ja ensi-ilta on tulevan vuoden helmikuussa. Ilmeisesti vielä on joitakin rooleja täyttämättä, joten jos virtuaalilavaelämä kiinnostaa, ottakaa pian yhteyttä Ina Centaur-nimiseen avatariin. Lisätietoja teatteriesityksestä ja Globe-teatterin rekonstruktiosta löytyy täältä.

SLiterary-porukka oli varsin mukavaa ja aloittelijaystävällistä, joten kaikin mokomin kehoitan kirjallisuusharrastajia ottamaan heihin yhteyttä:)

Mainokset
Kategoriat:Kohteet, Tapahtumat
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: