Etusivu > Musiikki, Podcast-jaksot, SL alkeet, Tapahtumat > Kädestä pitäen: rokkikeikalle valmistautuminen

Kädestä pitäen: rokkikeikalle valmistautuminen

Tiettävästi ensimmäinen suomalaisbändin livekonsertti Second Lifessa Yoen Kilava_0011.jpgevarissa 1.9. 2007 klo 18:00! Lataa / kuuntele Internet Archivesta Kievarin keikkajärjestelyt – Sula Pinta podcast kädestä pitäen extra – osallistujille ohjeita: MP3 64kbps 30 min 14,7MB

 • Mediastreamin käynnistys: valitse Edit- Preferences – Audio & Video – osiosta ruksaa ”Play streaming music when available”, ja sen jälkeen OK. Nyt pitäisi ruudun alareunaan oikealle ilmestyä pieni nuotti-ikoni, jonka vieressä stop/play-napit. Play-napista sitten streamin pitäisi singota kaiuttimistasi ulos (saattaa kestää joitakin sekunteja ennenkuin homma käynnistyy).
 • tanssiminen: Inventory-ikkunasta voi hakea dance-hakusanalla animaatioita. Tuplaklikkaamalla animaation nimeä saat esiin pienen ikkunan josta voi valita ”Play in World” (jolloin kaikki avatarit näkevät animaation myös) tai ”Play locally” (jolloin voit itse tarkistaa ensin miltä animaatio näyttää). Tanssianimaation saa loppumaan sulkemalla kyseisen pikkuikkunan tai painamalla ”stop”. Tai, vaihtoehtoisesti Tools-valikosta ”Stop All animations”.
 • Videotallennus SL:sta: File – Start/Stop movie to disk. Kannattaa testata etukäteen toimintoa niin että asetukset on sopivasti.
 • snapshot_002.jpgTaputtaminen ja muiden eleiden (”gestures”) käyttö onnistuu paikantamalla kyseinen tiedosto Inventorysta (esim. kirjoita hakukenttään ”clap”), ja aktivoimalla eleen vetämällä sen inventorystä avatarin päälle tai right-click ja valitaan ”activate”. Kun ele on aktivoitu, sen voi käynnistää chattiriviltä kirjoittamalla sinne ”/clap” tai vaihtoehtoisesti chat-kirjoitusikkunan oikealla puolella olevasta Gestures-valikosta.
 • Istuminen: Kievariin on aseteltu useita ”istumispisteitä”, eli palloja, joiden päällä lukee ”istu” tms. Klikkaamalla niitä oikealla hiirennapilla ja valitsemalla ”istu” pääsee istumaan kohteeseen.
 • Tarjoilu: yleisesti ottaen olutlasit ja pizzaslicet saa avatarilleen käytettäväksi pukemalla ne päälleen (paikallista tuote inventorysta, oikealla hiirennapilla klikkaus ja valinta ”wear”). Jos teillä on itselaitettuja eväitä, niin kaikin mokomin ottakaa mukaan kunnon nyyttäriasenteella!
 • Vuorokaudenajan säätö: valikko World – Force sun – valitse vuorokaudenaika. Yön pimeyttä voi säätää Edit-preference s – Adv. Graphics – Nighttime Brightness.
Mainokset
 1. elokuu 30, 2007 1:56 pm

  Monenko aikaan on bändillä soundcheck? Ja entäs backstage-passit, missä jaossa? Taitaakos kukaan crowd surfingia?
  Yritän ehtiä paikalle, mutten tiedä onnistuuko.

 1. syyskuu 1, 2007 8:53 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: