Etusivu > Markkinointi > Metaversal Arts Associated kokoaa suomalaiset SL-osaajat yhteen

Metaversal Arts Associated kokoaa suomalaiset SL-osaajat yhteen

Darleez DeCuir ja Maar Auer ovat suomalaisia SL-aktiiveja, jotka ovat mukana Metaversal Arts -ryhmän toiminnassa. Metaversal Arts on yhteisö, joka hallinnoi steampunk-teeman mukaisesti rakennettua Metaversal Arts Factory Areaa.Kaksikko on perustanut myös Metaversal Arts Associated -ryhmän suomalaisten SL-sisällön- ja palvelutuottajien – mm. skriptaajien, animoijien ja rakentajien ym. – verkostoitumista varten. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki SL-osaajat, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan ja osaamistaan toisten kanssa – suomeksi. Ryhmään pääsee mukaan kutsusta, kaikki kiinnostuneet voivat siis ottaa yhteyttä Darleez DeCuiriin tai Maar Aueriin.

Metaversal Arts Factory Arealla http://slurl.com/secondlife/The%20Admiral/90/194/22 vietetään ensi viikonloppuna avajaisia. Aluelta löytyy mm. kauppa, jonka valikoimiin kuuluu Yolanda Hirven, Crystaleen Lavalin ja Fnordian Linkin kalusteita. Saatavilla on myös Maar Auerin soittimia. Galleriassa on esillä Moondrift Tomorrow’n digitaalisia taideteoksia. Avajaisten kunniaksi alueella on myös aarteenetsintää sekä nähtävillä tekniikkaa: Chaos Machine by Moundsa Mayo!

Liittymällä Metaversal Arts Insider -ryhmän jäseneksi saa ensimmäisten joukossa tarkempaa tietoa ja uutisia siitä, minkälaista toimintaa on luvassa.

Mainokset
Kategoriat:Markkinointi
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: