Etusivu > Kohteet > Viikon vedenalaiset virtuaalimatkakohteet – Dive World ja Abyss

Viikon vedenalaiset virtuaalimatkakohteet – Dive World ja Abyss

marraskuu 10, 2007 Jätä kommentti Go to comments

dive_001.jpgAllekirjoittanut kun on IRL sukellusfriikki, niin kovasti ilahdutti sukelluskoulu PADI:n avaama Dive World-saari (SLURL) – tai erityisesti saarta ympäröivä merenpohja. Rannalta saa itselleen ilmaiseksi pätevän sukellusvarustuksen (pitää tosin liittyä ryhmän jäseneksi), jonka mukana on paitsi sukellustietokone joka antaa tietoa sukelluksen kestosta ja syvyydestä ja vedenlämpötilasta, myös kivasti toimiva uimistoiminto – sen kanssa kun menee veteen, avatari siirtyy automaattisesti uimamoodiin ja liukuu sulavasti levämetsien keskellä.

Vedestä sitten löytyykin yhtä ja toista, uponneita laivoja, haikaloja, ja itse vietin siellä sitten toisenkin hetken 🙂 Jos alkaa kyllästyttää veden alla uinti, PADIn Project Aware on myös läsnä jakamassa tietoa merellisen elämän suojelusta.

Toistaiseksi en löytänyt mahdollisuutta kouluttautua sukeltajaksi virtuaalisesti, vaikka tarjolla on paljon tietoa PADIn koulutusohjelmista videomuodossa.

deep_002.jpgHieman taiteellisempaa näkökulmaa merenalaisuuteen tarjoaa avatarien Rezago Kokorinin ja Sunn Thundersin ”The Abyss Museum of Ocean Science”(SLURL). Teleporttipaikalta lähtee tunneli, joka vie syvälle… syvälle… syvälle meren pimeään. Matkalla näkee syvänmerentutkimusaluksia, kummituskaloja ja valitettavasti myös mereen dumpattua radioaktiivista jätettä.

Mainokset
Kategoriat:Kohteet
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: