Etusivu > Markkinointi > Sulake koulutti yhteistyökumppaneitaan virtuaalimaailmoissa mainostamiseen

Sulake koulutti yhteistyökumppaneitaan virtuaalimaailmoissa mainostamiseen

Virtuaalimaailmoissa mainostaminen on tätä päivää, uskoo Samsung Electronicsin markkinointipäällikkö Reidar Wasenius. Hän kertoi torstaina Sulakkeen järjestämässä ”miten valjastat kuluttajat brändilähettiläiksi”- tilaisuudessa 2006 marras-joulukuussa toteutetusta Habbo-kampanjasta, jolla pyrittiin viestimään nuorille, että Samsung valmistaa myös MP3-soittimia.

Tilaisuuden keynote – puheenvuoron käytti DoubleFusionin toimitusjohtaja Jonathan Epstein, jolla oli viisi ohjetta pelimaailmoissa mainostamiseen.

  1. Include, don’t intrude
  2. Keep it personal
  3. We are what we shop
  4. Fuel the aspiration
  5. Focus on ROO (return on objective)

Epsteinin mukaan vanhanaikaninen tyrkyttävä ja tunkeileva mainonta ei virtuaalimaailmoissa toimi. Kokemus on henkilökohtainen ja niin on markkinointiviestinkin oltava. Toisaalta mahdollisuuksia virtuaalimaailmat antavat rajattomasti- onhan ihminen taipuvainen ilmaisemaan itseään ostoskäyttäytymisellään. Brändi voi tulla avuksi siihen tarpeeseeen, kun nuori hakee identiteettiään ja koettaa esiintyä mahdollisimman edukseen. Tämän tavoittelussa kannattaa olla tukena. Lopuksi on muistettava keskittyä mittaamaan sitä mitä oli tarkoitus saada aikaiseksi – tarvitaan muita mittareita kuin vanhat bannerimainosten aikaiset klikkaisusmäärät, hän neuvoo.

Mari Koistisen kanssa tilaisuudesta suorassa jaikulähetyksessä kirjoitetut muistiinpanot löytyvät seuraavien linkkien takaa


Mainokset
Kategoriat:Markkinointi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: