Tietoa ohjelmasta

Sula Pinta on ohjelmasarja median uusista ulottuvuuksista. Sarjan erityisenä kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti vuosina 2007 ja 2008 uudet 3D-maailmat. Tekijät Yoe ja Tuija poimivat käsittelyyn verkkoviestinnän kiinnostavimpia uutisia ja tapahtumia ja haastattelevat muissa maailmoissa aktiivisia kiinnostavia persoonia.Tähän mennessä julkaistut jaksot.

Ohjelman tekijät ovat kirjoittaneet kaksi tietoteosta. Vuonna 2009 ilmestyi Nettielämää – sosiaalisen median maailmat, joka on sosiaalisen median opas yksityishenkilöille. Kirjan on kustantanut BTJ Kustannus.

Vuonna 2010 ilmestyi ammatilliseen some-käyttöön oppaaksi tarkoitettu Löydy – Brändää itsesi verkossa. Kustantajana Avain.

Ohjelma on tauolla.

Sula Pinta -podcastin kaikki vuonna 2011 ja aikaisemmin julkaistut jaksot löytyvät Internet Archivesta.


Creative Commons License

This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.

Tekijöiden omat blogit

Mainokset
 1. kesäkuu 3, 2009 12:10 pm

  Hei,

  Lähestyn sinua liittyen Sulapintaa-podcast lähetyksen lähettämisestä radiossa. Hessu Järvinen vinkkasi, että teiltä kannattaisi tätä kysyä.

  Internet palveluntarjoaja Megatuutti Oy sai kesäksi (24.8.2009 asti) paikallisradio-luvan, tajuus on 102,0MHz.. Lähetin sijaitsee Pasilan TV-tornissa ja se kuuluu ainakin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa kenties hieman laajemmaltikin. Pääsponsorin mukaan radio on nimeltään ”TVkaista FM”.

  TVkaista FM tuo asiallista internetin Web 2.0 sisältöä podcasteista radion kautta laajalle kuulijakunnalle. Tähän tarpeeseen lähestymme muutamia tunnettuja podcastin julkaisijoita, joiden uskoisimme kiinnostavan laajempaakin yleisöä radion kautta. Ohjelmiston on tarkoitus koostua podcast lähetyksistä, mainoksista ja mahdollisesti jukebox-musiikista täyttämään tyhjäksi jäävä aika.

  Lähetyksissä käytetyt podcast:it listataan TVkaista FM web-sivulla ja yleisöä kannustetaan kommentoimaan ja osallistumaan ohjelmien tekemiseen ja kuuntelemaan on-demand tyyppisesti ohjelmien muita lähetyksiä ja kuuntelemaan loppuun mahdollisesti keskeytynyt työmatkan aikana kuunneltu lähetys.

  Kysymys:

  Onko Sulapintaa podcast-lähetyksiin mahdollista saada lupa lähettää niitä TVkaista FM taajuudella tuon 3kk aikana?

  Pasi Lahtinen
  Megatuutti Oy
  pasi@megatuutti.fi

  • kesäkuu 5, 2009 4:15 pm

   Pasi, kyllä voi lähettää. Alkuun ja loppuun pitäisi saada Creative Commons -lisenssi äänijinglenä.

 2. Rapsu
  tammikuu 25, 2010 5:59 pm

  Hip. Löysin podcastinne jonkun aikaa sitten ja kuuntelen niitä läpi vanhemmasta alkaen. Hyvää ajanvietettä automatkoilla, eikä kaikki ole seuraavana päivänä jo vanhaa tietoa 🙂

  Nyt jaksossa 21; vielä on matkaa maaliin siis. En tiedä onko asia jo korjaantunut uusimmissa jaksoissa, mutta välillä, varsinkin teidän ihanien naurujen kohdilla, desibelit nousee normaali voluumia huomattavasti suuremmiksi ja meinaa melkein ojaan ajaa kun pelästyy. Varmaan jollakin työkalulla saisi äänenvoimakkuutta tasattua niin että ääripäät tippuisivat pois.

  Kiitti hauskoista hetkistä podcastin parissa.

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: